“ZXY-Builders scant bouwplaatsen met drones, volledig automatisch, autonoom en op afstand.”
We 2 interviewden Steven Verver van ZXY-Builders over zijn startup.

Hoe ben je op het idee gekomen?

Drones gaan de wereld veranderen! Ze worden alomtegenwoordig en onderdeel van ons dagelijks leven. We richten ons op de bouw omdat hier ontzettend veel te halen is in & termen van faalkosten verlagen, digitalisering en efficiëntie verhogen. Bedenk goed dat tien jaar geleden nog niemand van een iPad had gehoord…

Welk probleem los jij op?

ZXY Builders zet drones in op de bouwplaats. Met ZXY Builders wordt het bouwterrein dagelijks automatisch ingescand zodat de bouwer iedere dag een cheap jerseys actueel 3D model van het gehele project heeft. Dit 3D model wordt gebruikt door verschillende stakeholders in het bouwproces, zoals de projectaansturing, maatvoering, bouwmanagement, veiligheid, voortgangsrapportages, en nog veel meer.Drone data kan automatisch gekoppeld worden aan het BIM model zodat er eenvoudig te zien is of het project op planning ligt en of alles staat waar het hoort te staan. The Het gevolg? Sneller bijsturen, minder faalkosten, efficienter bouwen.

Hoeveel klanten heb je volgend jaar nodig?

We zijn zeer content als we 10 innovatieve bouwers hebben gevonden die drones professioneel inzetten bij hun projecten.

Wie is je ideale klant?

Een innovatieve bouwer gewelfd die durft te innoveren!

Wat was de moeilijkste fase tot nu toe en wat heb je daarvan geleerd?

Het begin. Alle voor begin is moeilijk. We hebben op dit moment erg veel last van de regelgeving – dit belemmert het innovatieklimaat in Nederland ernstig.

Wat is de volgende belangrijke stap?

Wij zijn een prototype aan het ontwikkelen van een “drone garage” – een doos waarin de drone permanent opgeslagen zit. Dit prototype moet voor de zomer 2016 gereed zijn. Hier zijn we volop mee bezig.

Wie of wat heb je daarvoor nodig?

Wij hebben bouwers nodig wholesale NFL jerseys waarmee we pilots cheap NBA jerseys kunnen doen met ons prototype, zodat we de By technologie in de praktijk kunnen testen. Bouwers die hier belangstelling voor hebben kunnen mij een mail sturen, post zie mijn gegevens onderaan deze pagina.

Steven Verver
Steven Verver