“Premium Energy Systems, Solutions in Renewable wholesale nfl jerseys Energy”
We interviewden Benno Klein Goldewijk van gebouwbeheerders Premium Energy Systems over zijn innovatie.

Welk probleem los jij op?

ClearlineFusion van het Britse Viridian Solar, producent van esthetisch en kwalitatief hoogwaardige indak zonnepanelen, is de nieuwste innovatie voor dakintegratie van solar PV dat tevens beschikt over een BBA-certificaat als zelfstandige dakbedekking. BBA staat voor British Board of Agrément en dat betekent dat ClearlineFusion aan alle gestelde EU-eisen en normen voldoet. Het is eenvoudig en dus snel 3 te installeren zonder gebruik te hoeven maken van overbodig gedoe Featured zoals verzwaarde onderconstructies, plastic trays en EPDM-onderlagen. Hierin is het ClearlineFusion indaksysteem onderscheidend t.o.v. andere indaksystemen, omdat de elegance zonnepanelen als zodanig het systeem vormen. Betreffende indaksysteem is dus geen constructiesysteem waar andere zonnepanelen in bevestigd kunnen worden.ClearlineFusion is economisch: de prijs is concurrerend met A-kwaliteit conventionele opdaksystemen.Het betreffende indaksysteem is compact: de ruimte tussen de gootstukken van de Clearline PV16-250 of PV16-270 zonnepanelen (vermogen van 250 resp. 270 Wp) wholesale nfl jerseys in een rij bedraagt 30 mm en onder elkaar slechts 5 mm.ClearlineFusion zorgt voor een snelle installatie: installatietijd van minder dan 1 uur per kWp zijn gemakkelijk bereikbaar. De gepatenteerde verbindingsmethode betekent dat de panelen eenvoudig aan elkaar kunnen worden geschoven om een weerbestendige en veilige bevestiging te creëren. In het Verenigd Koninkrijk mogen met installateurs geen werkzaamheden op het dak uitvoeren, waardoor ClearlineFusion dusdanig is ontworpen dat iedere aannemer, riet- of leidekker dit indaksysteem kan monteren, waarna een installateur ClearlineFusion vervolgens vanaf de binnenzijde kan aansluiten.ClearlineFusion is esthetisch: niet zichtbare beugels, klemmen of rails en volledig geïntegreerd in het dakvlak.

Dit indaksysteem is eenvoudig: uitzonderlijke weerbestendigheid, brandveiligheid en zeer hoge windbelasting zonder gebruik te hoeven maken van een extra onderconstructie, EPDM-onderlaag, plastic trays en brandwerende materialen.

ClearlineFusion is robuust: het indaksysteem heeft een hoge weerbestendigheid en een zeer hoge windresistentie (5,3 kPa). Vanwege de specifieke montage in het dak is de windbelastbaarheid is tot vier keer hoger dan bij ????????.. conventionele systemen. Het systeem hoeft niet verzwaard te worden. Het systeem is volledig waterdicht, netjes afgewerkt met mooie duurzame gootstukken en het beschadigd de huidige dakbedekking niet. Op grond van mechanische levensduurtests door de BBA (British Board of Agrément) is vastgesteld dat ClearlineFusion 60 jaar mee kan gaan, hetgeen in het Verenigd Koninkrijk verplicht is om als zelfstandige dakbedekking toegepast te mogen worden. Viridian Solar voldoet bovendien aan alle gestelde en geldende EU- normen en -eisen.

Tevens is dit indaksysteem universeel: het indaksysteem werkt met alle gangbare dakpannen, leien en in rieten daken inclusief bevestigingen voor onderspanbaan.

Naast opwekking van elektriciteit zorgt dit voor een volledige en waterdichte afdekking van het dak bij nieuwbouw, renovaties en in bestaande particuliere woningen. Vierkante, rechthoekige (horizontaal en verticaal), maar ook ‘getrapte’ configuraties zijn te realiseren. Het ClearlineFusion indak zonnepanelensysteem is snel, doeltreffend en eenvoudig.

Hoe ben je op het idee gekomen?

Viridian Solar zocht een importeur voor Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen en mijn compagnon en ik cheap jerseys hebben na een zeer prettige kennismaking en vervolgonderzoek besloten dit gezamenlijk op ons te nemen. Mijn compagnon en ik hebben daartoe eind april 2014 een apart bedrijf opgericht, t.w. Premium Energy Systems BV. In overleg met Viridian Solar zijn wij thans de mogelijkheden aan wholesale mlb jerseys het beoordelen voor het uitbreiden van onze activiteiten naar de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Hoeveel klanten heb je volgend jaar nodig?

Veel nieuwe klanten zijn uiteraard van harte welkom!

Wie is je ideale klant?

B2B is de basis voor Premium Energy Systems, hierbij valt te denken aan bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars, vastgoedbeheerders, vastgoedbeleggers, groothandelsbedrijven in solarproducten, installateurs, GREEN, lei- en rietdekkers, asbestsaneringsbedrijven en wholesale mlb jerseys dergelijke.

Wat was de moeilijkste fase tot nu toe en wat heb je daarvan geleerd?

De opstartfase was lastig. Viridian Solar indakzonnepanelen waren een voor Nederland nagenoeg onbekend product (in het Verenigd Koninkrijk bestaat het merk en het specifieke indaksysteem desalniettemin al bijna 15 jaren en het heeft zich daar dan ook al volop bewezen).De combinatie van een onbekend bedrijf en een onbekend product maakten de opstart lastig, immers “tweemaal onbekend is ook tweemaal onbemind”. Hiervan waren wij ons vooraf terdege bewust en wij wisten en hebben nogmaals bevestigd gekregen dat het, zonder over een enorm marketingbudget te beschikken, vooral veel geduld en inspanning vergt een onbekend product op de Nederlandse markt te introduceren.

Wat is de volgende belangrijke stap?

Opschalen naar het vermarkten van grotere aantallen ClearlineFusion indakzonnepanelen, maar ook de grotere maten indakzonnepanelen van Viridian Solar.

Wie of wat heb je daarvoor nodig?

Premium nieuwe Energy Systems zoekt bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars en vastgoedbeheerders/beleggers die bereid zijn ClearlineFusion (op grote schaal) in nieuwbouw- en renovatieprojecten te gaan toepassen. Daarnaast is Premium Energy Systems op zoek naar bijvoorbeeld groothandelsbedrijven in solarproducten, installateurs, lei- en rietdekkers die bereid zijn ClearlineFusion in het assortiment op te nemen.

Benno Klein Goldewijk
Benno Klein Goldewijk